top of page

Gastenkamers

La Grotte

Deze sfeervolle kamer beschikt over een eigen badkamer met regendouche en een ruim slaapgedeelte met tweepersoonsbed. La Grotte bevindt zich aan de voorzijde van het hoofdgebouw op de eerste verdieping en beschikt over alle nodige faciliteiten.

La Lesse

Deze gezellige kamer ligt op de eerste verdieping aan de tuinzijde van het hoofdgebouw. La Lesse beschikt over een tweepersoonsbed met eigen badkamer en regendouche. Alle nodige faciliteiten zijn voorzien.

La Suite

La Suite bevindt zich op de eerste verdieping in het hoofdgebouw. De sfeervolle kamer beschikt over een ruim slaapgedeelte met tweepersoonsbed, badkamer met regendouche en vrijstaand bad. Alle nodige faciliteiten zijn aanwezig.

Le Loup

Le Loup bevindt zich op het gelijkvloers in het bijgebouw en bestaat uit een tweepersoonsbed en badkamer met regendouche. Deze kamer is uitgerust met alle nodige faciliteiten.

Le Cerf

Le Cerf is gelegen op het gelijkvloers in het bijgebouw. Deze gezellige kamer beschikt over een tweepersoonsbed, badkamer met regendouche. Alle andere nodige faciliteiten zijn voorzien.

Gite La Forêt

La Forêt is een gite met eigen keuken, badkamer met regendouche, tweepersoonsbed en comfortabele slaapzetel. Deze is gelegen op het gelijkvloers in het bijgebouw en beschikt over een eigen tuintje.

bottom of page