top of page

Over ons

Wie zijn we?

Wij zijn Tom, Sandra en Gert. We houden van de rust en de natuur. Samen met onze Belgische herdershonden maken we graag talrijke wandelingen in de Ardennen. Daarnaast houden we van een culinaire avond met een lekker wijntje.

 

We zijn echte levensgenieters die hun gastvrijheid willen delen met andere mensen en daarom hebben we ervoor gekozen om in Han-Sur-Lesse ons avontuur samen te beginnen.

B&B Au Coeur de Han

De zoektocht naar een naam voor onze B&B verliep vlot. We bevinden ons in het hartje van Han-Sur-Lesse. De ligging is dan ook onze grootste troef. De voorzijde ligt in het bruisende centrum en de tuin aan de achterzijde zorgt voor de nodige rust en ontspanning. We vonden de naam Au Coeur de Han dus ideaal.

 

Het originele gebouw dateert van 1855 en was tot tien jaar geleden een herberg. Na de sluiting van de herberg werd het gebouw opnieuw voor enkele jaren als woning gebruikt. In 2021 kochten wij de woning en renoveerden we het tot een gezellige Bed and Breakfast. Bij de renovatie behielden wij de authenticiteit van het gebouw met toevoeging van hedendaagse luxe en technologie.

bottom of page